AMAÇLARIMIZ

Sitenin Amaçları ve Kuralları
Post Reply
ÖZDEMİR ÖZER
SiTe SaHiBi
SiTe SaHiBi

AMAÇLARIMIZ

Post by ÖZDEMİR ÖZER »

Türkiyenin ve Dünyanın dört bir yanında değişik sebeplerle bulunan Pambucaklıları bir araya getirip uzakları yakın etmek.Pambucakları buluşturarak onların mutlu olmasını sağlamak , şimdiye kadar yüzlerini dahi görmediğimiz Akrabalarımızla Köylülerimizle tanışmak , kaynaşmak , onların iyi olup olmadıklarını öğrenmek .

Köyümüze ait Fotoğrafları , Aile Büyüklerimizin veya eski Atalarımızın Dedelerimizin Fotoğraflarına ve Köyümüze, halaylarımıza, türkülerimize ait videoları Paylaşarak, Tarihimizi ,Atalarımızı, Dedelerimizi, Aile Büyüklerimizi tanımak, hatırlamak ve unutmamak

Köyde geçmiş ve hafızalarımızdan silinemeyen anıları paylaşmak

Derneğimizi ve Köyümüzü kalkındırmak . Sorunları ortaya çıkararak Çözüm üretmek.
Last edited by ÖZDEMİR ÖZER on 06 Jun 2008, 09:36, edited 1 time in total.
Her Şey Pambucak İçin...
Oy Pambucak Pambucak ....
erkut öztürk
Pambucaklı
Pambucaklı

Post by erkut öztürk »

Paylaşım kutsaldır... Böyle bir sitenin eksikliği epeydir yaşanıyordu. Artık aynı mahallede yaşayan aynı köyün insanları birbirlerinden iyice uzaklaşmışlardı. Umarım bu sitenin hayata geçmesi birçok güzel şeye vesile olur. Yüreğinize sağlık!!!
ümit korkmazer
HaS PaMBuCaKLı

Post by ümit korkmazer »

bende değerli kardeşlerime katılıyorum ve önüme gelen her pambucaklıyı bu siteye üye yapıyorum mesela bugün yaklaşık 10 kişiye söyledim ne güzel bi hizmet değilmi dostlar..... :D :D :D
Önemli olan; hayatta "en çok seye sahip olmak" degil, "en az şeye ihtiyaç duymaktir"...
Ertan Yazar
HaS PaMBuCaKLı

Post by Ertan Yazar »

ümit iyi yapmissin
hepimizinde aynen böyle davranmasi gerekiyo zaten gizli
soyha galasica gurbetelde köyüm benim ilacim
ahmet ünal
Pambucaklı
Pambucaklı

Post by ahmet ünal »

evt gerçekten böyle yapmamiz gerekir artik herkes duymali köymüzün bir sitesi old cokk sevindimm özer abi ellerine saglik herkese burdan kucak dolusu slm lar
slm ben yusuf ünal oglu ahmet ünal köyümzün kanali old için cook mutluyum köyümü 2 görmüsümdür ama çook özledimm suganda ank/ gölbaşi elektrik/arızada calisiyorum burdan pamurcak lara slm ve sevgiler saygilar
Post Reply